Categorieën
Lifestyle Wonen

Creëer een natuur look in je woning

Er zijn enorm veel verschillende stijlen die je in je woning kunt creëren. Iedere stijl breng je dan ook aan op een andere manier. Als je erg veel van de natuur houdt, kun je deze ook in je woning opnemen. In dit blog bericht vertellen we je dan ook precies hoe je dit doet!

Gebruik planten voor het interieur

In de natuur zie je natuurlijk alleen maar groen. Overal waar de natuur is vind je planten en bomen. Er zijn dan ook enorm veel verschillende soorten en maten planten. Sommige planten moeten echt in de zon staan, maar andere kunnen ook erg goed tegen schaduw. Daarnaast heb je ook veel planten die veel water nodig hebben en planten die dit minder hebben. Voor in je woning is het natuurlijk erg fijn als de planten niet te veel water nodig hebben en ze daarnaast ook niet de hele dag zon nodig hebben. Je kunt ze natuurlijk altijd bij het raam zetten, maar dit is voor sommige planten niet genoeg. Daarnaast kun je ook kiezen voor planten die de lucht zuiveren. Dan heb je natuurlijk twee vliegen in een klap!

Combineer de planten leuk met een hout look vloer!

Er zijn enorm veel verschillende soorten vloeren. Je kunt de vloer met een hout look dan ook erg leuk combineren met planten en bomen in je woning. Zorg er dan wel voor dat je verschillende planten en boompjes kiest. Het leukste is namelijk als ze verschillen in grootte. Dit zorgt voor een unieke uitstraling waardoor jouw interieur ook echt verschilt van andere. Daarnaast kun je erg leuk een visgraat vloer leggen. Dit geeft je interieur een geheel nieuwe dimensie!

Schilderijen kunnen ook helpen!

Niet alleen planten en boompjes kunnen je interieur meer groen meegeven, ook het gebruik van schilderijen en foto’s kunnen je interieur een boost geven. Door bijvoorbeeld schilderijen toe te voegen die planten of bomen weergeven, kun je dit effect erg leuk creëren in je woning. Daarnaast kun je ook foto’s van jezelf in de natuur toevoegen. Dit is dan ook altijd erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *